Actieve filters

Zuuster sweater met reflecterende logo op de rug

Normale prijs € 59,95 Prijs € 50,96 -15%
Availability: 3 In Stock

Zuuster sweater, zacht en lekker warm. Ideaal voor als je nachtdienst hebt, maar je kan het ook buiten tijdens je werkroute dragen. Sweater is beschikbaar in 4 kleuren Roze, wit, zilver grijs en blauw. Let op: sweater vallen klein. Ik adviseer je een maatje groter!

  • Verkrijgbaar in 4 kleuren en 5 maten
  • Ideaal voor nightshift, zusters,  nachtdienst, thuiszorg(buitenroute)
  • Reflecterend logo op de rug
  • Gemaakt van katoen

Zuuster sweaters

De comfortabele zusterkleding sweaters bij zuuster zijn speciaal ontworpen door een zuster voor elke andere zuster. Al sinds het begin van mijn verpleegkundige carrière miste ik, Goebani, moderne en praktische sweaters in de zorgkleding. Na mijn afstuderen in 2011, en tot 2018 in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik als zzp’er aan de slag te gaan.

Dit betekende dat ik zelf voor mijn uniformen moest zorgen en dus begon mijn zoektocht. Maar oei, wat schrok ik van het aanbod! Het aanbod was (en is nog steeds) beperkt en trok totaal mijn aandacht niet. Werkelijk ieder uniform dat ik vond was ronduit saai, uniseks, wit en onaantrekkelijk. De vrouwelijkheid en het comfort ontbraken volledig.

Als vrouw die van kleding en mode houdt en er leuk uit wilt zien, voelde ik me er totaal niet in op m’n gemak. Ik wil juist moderne werkkleding waarin ik mij prettig voel en waarin ik zelfvertrouwen uitstraal! Ik wil werkkleding die praktisch en comfortabel is én die speciaal is ontworpen voor dames.

Product added to compare.