Filteren op
Filteren op
Beschikbaar
Prijs
  • € 22,00 - € 23,00

T-shirts

De medische zusterkleding t-shirts bij zuuster zijn speciaal ontworpen door een zuster voor elke andere zuster. Al sinds het begin van mijn verpleegkundige carrière miste ik, Goebani, moderne en praktische zorgkleding. Na mijn afstuderen in 2011, en tot 2018 in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik als zzp’er aan de slag te gaan.

Dit betekende dat ik zelf voor mijn t-shirts moest zorgen en dus begon mijn zoektocht. Maar oei, wat schrok ik van het aanbod! Het aanbod was (en is nog steeds) beperkt en trok totaal mijn aandacht niet. Werkelijk ieder t-shirt dat ik vond was ronduit saai, uniseks, wit en onaantrekkelijk. De vrouwelijkheid en het comfort ontbraken volledig aan de t-shirts.

Als vrouw die van kleding en mode houdt en er leuk uit wilt zien, voelde ik me er totaal niet in op m’n gemak. Ik wil juist moderne t-shirts als werkkleding waarin ik mij prettig voel en waarin ik zelfvertrouwen uitstraal! Ik wil werkkleding die praktisch en comfortabel is én die speciaal is ontworpen voor dames.

Read moreShow less
Filteren op

Menu

Klantenpaneel