Over zuuster

Zuuster: fris en eigentijds

Eigentijdse werkkleding voor zorgmedewerkers, maar wel kleding waar jij je prettig in voelt. Zuuster is ontstaan vanuit een behoefte aan mooie vrouwelijke  & mannelijk zorguniformen. Onderscheidend, eigentijds en met een frisse uitstraling: werken in de zorg vraagt om een eigen identiteit.

Dit is Zuuster

Zuuster is ervaringsdeskundige in zorg en welzijn. Mannelijke én vrouwelijke collega’s die rondlopen in hetzelfde uniform, oncomfortabel en ongemakkelijk. Herkenbaar? Zuuster maakt een einde aan uniseks zorguniformen. Enkele jaren geleden begonnen we met het ontwerpen van modieuze en comfortabele uniformen. Deze ontwerpen hebben we door weten te ontwikkelen tot een mooi assortiment werkkleding voor zelfstandige zorgmedewerkers.

‘’Voel je vrij, voel je zelfverzekerd. Hard werken en stijlvol kleden gaan hand in hand’’

Daarom kies je voor Zuuster

Werken in de zorg geeft je voldoening en brengt je samen. ‘Zorgen voor’ geeft je de kracht om levens beter te maken. Er zit veel passie in je werk en je staat dag en nacht voor anderen klaar. Jij bent jij: dit vraagt om een eigen identiteit. Zuuster is de basis om jezelf te onderscheiden. 

Zuuster ontwikkelt kleding waarin jij je prettig voelt, gemakkelijk beweegt maar ook functioneel is. Ruime zakken waar je belangrijke zaken zoals pennen, thermometer en zelfs je telefoon in kwijt kan. Alles direct bij de hand, zo blijf je altijd functioneel.

Werkkleding moet praktisch zijn, maar wij streven vooral naar een praktisch én modieus design. Een uniform dat de nadruk legt op jouw zelfverzekerde persoonlijkheid. Geen standaard uniformen, want werken in de zorg is verre van standaard. Daarom kies je voor Zuuster.

Menu

Klantenpaneel