Over zuuster

Eigentijdse beroepskleding voor de professionals, maar wel kleding waar jij je prettig in voelt. Zuuster is ontstaan vanuit een behoefte aan mooie, moderne vrouwelijke  & mannelijk beroepskleding. Onderscheidend, eigentijds en met een frisse uitstraling want werken in de gezondheidszorg vraagt om een eigen identiteit.

Zuuster is ervaringsdeskundige in de gezondheidszorg. Mannelijke én vrouwelijke collega’s die rondlopen in hetzelfde beroepskleding , oncomfortabel en ongemakkelijk. Herkenbaar? Zuuster maakt een einde aan uniseks broepskleding. Enkele jaren geleden begonnen we met het ontwerpen van modieuze en comfortabele beroepskleding. Deze ontwerpen hebben we door weten te ontwikkelen tot een mooi assortiment werkkleding voor medewerkers in de gezondheidszorg. 

Daarom kies je voor Zuuster

Werken in de gezondheidszorg geeft je voldoening en brengt je samen. ‘Zorgen voor’ geeft je de kracht om levens beter te maken. Er zit veel passie in je werk en je staat dag en nacht voor anderen klaar. Jij bent jij: dit vraagt om een eigen identiteit. Zuuster is de basis om jezelf te onderscheiden. 

Zuuster ontwikkelt beroepskleding waarin jij je prettig voelt, gemakkelijk beweegt maar ook functioneel is. Ruime zakken waar je belangrijke zaken zoals pennen, thermometer en zelfs je telefoon in kwijt kan. Alles direct bij de hand, zo blijf je altijd functioneel.

Beroepskleding moet praktisch zijn, maar wij streven vooral naar een praktisch én modieus design dat de nadruk legt op jouw zelfverzekerde persoonlijkheid. Geen standaard beroepskleding, want werken in de gezondheidszorg is verre van standaard. Daarom kies je voor Zuuster.

Menu

Klantenpaneel