Meest gestelde vragen

Hoe snel heb ik de bestelling in huis?

Alle bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden. U ontvangt het binnen 1 à 2 werkdagen. Met de feestdagen worden de leveringen meestal later bezorgd dan gebruikelijk. Bij vertraging wordt je op de hoogte gesteld. 

Kan ik mijn bestelling wijzigen en/of annuleren?

Zodra uw bestelling geplaatst is, is het helaas niet meer mogelijk om het aan te passen of te annuleren. U bent vrij om uw bestelling na ontvangst alsnog te retourneren. Kosten voor retour zijn wel voor uw eigen rekening. Mocht u willen ruilen, dan adviseer ik u om een nieuwe order te plaatsen.

Dient een retour vooraf aangemeld te worden?

Ja! Het aanmelden van retour dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangt van de bestelling te worden aangemeld, dit kan via de mail info@zuusteruniforms.com of via jouw account. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en retourzending goedgekeurd. Hierover ontvangt u een bevestiging per mail.

Binnen hoeveel werkdagen wordt mijn aankoopbedrag na retour terug gestort?

Nadat wij de retour hebben verwerkt en goedgekeurd ontvangt u van ons hierover een bericht. De aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt binnen 1 a 2 werkdagen naar uw rekening waarmee de bestelling is gemaakt overgemaakt.

Menu

Klantenpaneel