Over zuuster

       751B9D94-AE05-40EA-B871-17908035E897.jpeg

Al sinds het begin van mijn verpleegkundige carrière miste ik, Goebani, moderne en praktische zorgkleding. Na mijn afstuderen in 2011, en tot 2018 in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik als zzp’er aan de slag te gaan. Dit betekende dat ik zelf voor mijn uniformen moest zorgen en dus begon mijn zoektocht.

Maar oei, wat schrok ik van het aanbod!

Het aanbod was (en is nog steeds) beperkt en trok totaal mijn aandacht niet. Werkelijk ieder uniform dat ik vond was ronduit saai, uniseks, wit en onaantrekkelijk. De vrouwelijkheid en het comfort ontbraken volledig. Als vrouw die van kleding en mode houdt en er leuk uit wilt zien, voelde ik me er totaal niet in op m’n gemak. Ik wil juist moderne werkkleding waarin ik mij prettig voel en waarin ik zelfvertrouwen uitstraal! Ik wil werkkleding die praktisch en comfortabel is én die speciaal is ontworpen voor dames.

Geloof me: ook zusters willen shinen op de werkvloer!

Dit inspireerde me om Zuuster te beginnen en eigen uniformen te ontwerpen.Uniformen die wél aan mijn en mijn collega-zusters eisen voldoen. Mooi, vlot, praktisch, maar vooral lekker zittend. Daarbij zijn wij zusters het visitekaartje van een zorginstelling richting onze cliënten. We denken misschien wel dat het onze cliënten niks uitmaakt welke uniformen wij dragen, maar niets is minder waar! Vraag het ze maar eens, dan weet je wat ik bedoel ;-)

Bij Zuuster vindt je dus stijlvolle, praktische zorgkleding. Alle kledingstukken draag je met net zoveel plezier op de werkvloer als buiten tijdens een zorgroute of gewoon lekker in het weekend op de bank. Speciaal ontworpen door mij als zuster voor elke andere zuster.

Want iedere zuster verdient het om zich fantastisch te voelen en gezien te worden.

Menu

Klantenpaneel