Retourbeleid

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonde opgave van reden te retourneren. 

Na ontvangst en verwerking van de retour krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. 

De volgende voorwaarden gelden voor het ruilen of retourneren: 

De kleding is niet gedragen, gekreukeld en/of gewassen. Er zijn geen voedselvlekken, haren van dieren, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

Mondkapjes, sieraden en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden De originele kaartjes, hangtags en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. Het artikel in de originele verpakking retour sturen Het verzendrisico van het retourneren zijn voor de koper Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen

Product- en/of leverfouten dienen direct na ontvangst met omschrijving aan ons gemeld te worden via e-mail info@zuusteruniforms.com

Kortom: Is het artikel door jou toedoen beschadigd en is er een waardevermindering opgetreden, dan zal zuuster jouw hiervoor aansprakelijk stellen. Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen. 

Let op: We nemen de volgende producten niet retour!

Bij verzegelde producten, wanneer de verzegeling, hangtag en/of labels verbroken zijn, zijn deze producten niet retourneerbaar! We gaan dan vanuit dat deze kleding gedragen zijn. Wil je het passen, doe het dan zoals je het in de winkel zou doen. Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn zoals bedrijfslogo op de kleding bedrukken of op maat gemaakte kleding. Sale items mogen niet retour! Producten mogen worden geruild voor een ander maat of tegoed bon.

Retour adres:

Showroom-Kantoor

Zuuster Uniforms

t.a.v Goebani

Gieterijstraat 78

2984AB Ridderkerk

Menu

Klantenpaneel